Team

Welkom bij Centrum Fysiotherapie

Icon Centrum Fysiotherapie

Bij Centrum Fysiotherapie staat een team van fysiotherapeuten voor u klaar om u gericht te helpen en te adviseren. In onze praktijk zijn diverse spe­cia­lisaties aanwezig zijn en bent u hierdoor altijd verzekerd van die behandeling die u het beste resultaat geeft.  Uw gezondheid en welzijn staan bij ons centraal.

Wanneer is Centrum Fysiotherapie er voor u?

Centrum Fysiotherapie biedt verschillende specialistische vormen van fysiotherapie. In het algemeen is fysiotherapie er voor iedereen die problemen of klachten heeft met of zijn houding of tijdens het bewegen. Denkt u bijvoorbeeld hierbij aan gewrichts- en spierpijn, bewegings­beperking van gewrichten, beperking door een chronische ziekte, sportblessures, afwijkende motoriek, etc.

Veelal ontstaan klachten door overbelasting, verkeerde houding, het ouder worden van het lichaam, problemen met bloedvaten, zenuwbanen en longen.

De specialisaties van Centrum Fysiotherapie

In onze praktijk werken fysiotherapeuten met verschillende specialismen met elkaar samen. Als het nodig is overleggen zij of een van deze specialisaties kan worden ingezet om u snel en beter van uw klachten af te helpen. In ons centrum staat de het bieden van de juiste zorg op het juiste moment centraal.

Centrum Fysiotherapie, Breek 18, 1671 GE Medemblik
Telefoon: 0227 542 323
Mobiel:    06 30267441.
Mail:         info@centrumfysiotherapie.nl

null
Inge Loos
null
Helene Schouten

Het team van Centrum Fysiotherapie

Centrum Fysiotherapie is aangesloten bij het samenwerkingsverband NHN. Dit team bestaat uit ervaren fysiotherapeuten met ieder zijn/haar specialisatie(s).

Daarnaast is onze praktijk aangesloten bij het Schoudernetwerk van het Westfries Gasthuis. Dit houdt in dat de fysiotherapeut van Centrum Fysiotherapie samen met de orthopeed van het WFG, klachten van de schouder onderzoekt en gerichte behandeling kan geven in de praktijk in Medemblik.

De volgende behandelaars helpen u graag:
Helene Schouten, Inge Loos, Dorien Wittink, Fokko Plas, Floor Smit, Ellen Aker, Samantha Schilder.

null
Floor Smit
null
Dorien Wittink
null
Ellen Aker
null
Anneke de Groot