Fysiotherapie

Fysiotherapie

Als je moeite hebt met bewegen, niet kunt of durft te bewegen; Wij als fysiotherapeuten zijn er voor iedereen!

Icon Centrum Fysiotherapie

Fysiotherapie kan u helpen wanneer u problemen heeft of dreigt te krijgen met bewegen of met uw houding. De problemen kunnen te maken hebben met een of meerdere lichaamsdelen, spieren, gewrichten, banden of zenuwen. Wanneer u duidelijk kunt aangeven waar en wanneer u klachten heeft, wordt er na een deskundig onderzoek samen met u een diagnose en behandelplan opgesteld. Door gerichte therapie proberen wij de klachten te verminderen en te verhelpen om het lichaam beter te laten functioneren en verdere problemen te voorkomen.

Dit biedt Centrum Fysiotherapie

Naast het verhelpen van uw klachten, geven wij u ook advies hoe u de klachten die u heeft zelf kan voorkomen. Wij geven u bijvoorbeeld gezondheidsvoorlichting, bewegings- en houdingsadvies en/of oefentherapie.

Afhankelijk van uw situatie en uw doel vindt de behandeling plaats ind e behandelkamer of in de oefenzaal van Centrum Fysiotherapie. Is het voor u niet mogelijk om naar de praktijk te komen? Dan komen wij bij u aan huis. Naast de individuele behandeling kunnen wij u ook adviseren deel te nemen aan groepstrainingen.

Welke behandelvormen zijn er mogelijk?

Centrum Fysiotherapie biedt verschillende behandelvormen aan, bijvoorbeeld oefentherapie, massagetechnieken en specifieke fysiotherapeutische technieken. De specialisaties binnen Centrum Fysiotherapie zijn:

   • Manuele therapie
   • Kinderfysiotherapie
   • Oedeem therapie
   • Sportfysiotherapie
   • Schouder therapie
   • Oncologische revalidatie
   • Echografie
   • Corona (COVID) revalidatie
   • Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)
Wat is het doel van fysiotherapie?

Het doel van fysiotherapie is om het lichaam (weer) zo optimaal mogelijk te laten functioneren, zodat er klachten- en pijnvrij kan worden bewogen. Door u tijdens het behandeltraject gericht te begeleiden, leert u voldoende en verantwoord te bewegen. Het is belangrijk dat u zich ervan bewust wordt wat voor u de beste manier van bewegen is en dat u, om herhaling of verergering van uw klachten te voorkomen, vertrouwen krijgt in uw lichaam. Een gezonde leefwijze en actieve inzet tijdens de behandeling dragen bij aan een spoedig herstel van uw klachten.

Icon Centrum FysiotherapieNeem contact met ons op. Dat kan via deze website  of door te bellen naar 0227 542323