Fysiotherapie

Fysiotherapie

Als je niet goed kunt bewegen. Als je niet durft te bewegen. Als je meer moet bewegen. Als je moeite hebt met bewegen.
De fysiotherapeut is er voor iedereen…

Icon Centrum Fysiotherapie

Fysiotherapie kan u helpen wanneer u problemen heeft of dreigt te krijgen met bewegen of met uw houding. De problemen kunnen te maken hebben met een lichaamsdeel, een spier of een gewricht. Wanneer u duidelijk kunt aangegeven waar en wanneer u klachten heeft, stellen we samen met u een diagnose vast. Op basis hiervan verhelpen of verzachten we uw klachten en helpen we u verdere problemen te voorkomen.

Dit biedt Centrum Fysiotherapie u

We verhelpen niet alleen uw klachten, we geven u ook advies hoe u de klachten die u heeft zelf kan voorkomen. We geven u bijvoorbeeld een bewegings- en houdingsadvies, oefentherapie of gezondheidsvoorlichting.

Afhankelijk van uw situatie en het doel vindt uw behandeling plaats in de be­han­del­kamer of in de oefenzaal van Centrum Fysiotherapie. Kunt u zich moeilijk verplaatsen, dan komen we bij u aan huis. Naast de individuele behandeling kunnen we u, afhankelijk van uw situatie, adviseren deel te nemen aan een groepstraining.

Welke behandelvormen zijn er mogelijk?

Centrum Fysiotherapie kan u verschillende behandelvormen bieden, bij­voor­beeld oefentherapie, massagetechnieken en fysiotechnieken. Oefentherapie is vaak een belangrijk onderdeel van de behandeling met als doel: het beïnvloeden van de bewegelijkheid van gewrichten en het verbeteren van spierkracht, houding, coördinatie, evenwicht en stabiliteit.

Wat is het doel van fysiotherapie?

Door u naast uw behandeling, gericht te begeleiden leert u voldoende en ver­ant­woord te bewegen. Het is belangrijk dat u zich ervan bewust wordt wat voor u de beste manier van bewegen is. En dat u, om herhaling of ver­ergering van uw klachten te voorkomen, vertrouwen krijgt in uw lichaam. Een gezonde leefwijze en actieve inzet tijdens de behandeling dragen bij aan een spoedig herstel van uw klachten.

Icon Centrum FysiotherapieNeem contact met ons op. Dat kan via deze website  of door te bellen naar 0227 542323