Nieuws

Herstelzorg na COVID-19

Herstelzorg na COVID-19

Veel mensen die besmet zijn geweest met het coronavirus ervaren nog veel restklachten. Dit kunnen klachten zijn zoals: kortademigheid, benauwdheid, vermoeidheid, verminderde kracht, verminderde conditie en gewichtsverlies. Deze klachten kunnen leiden tot beperkingen in dagelijkse activiteiten, werkzaamheden en sportactiviteiten.

Binnen onze praktijk zijn Anneke en Dorien gespecialiseerd in longrevalidatie en coronarevalidatie.

Centrum Fysiotherapie heeft een FIT-BOX voor u klaar staan

Door het coronavirus COVID-19 is het helaas niet meer mogelijk om u in onze praktijk te behandelen voor uw pijnklachten. Maar Centrum Fysiotherapie laat u niet in de steek en kan mogelijk iets voor u betekenen.

Centrum Fysiotherapie heeft verschillende Fit-Boxen samengesteld met diverse materialen. Met deze Fit-box kunt u thuis, onder (online) begeleiding van de fysiotherapeut,

Fysiotherapie na een beroerte (CVA)

Wat is een beroerte?

Een beroerte wordt ook wel een ‘cerebro vasculair accident’ oftewel CVA genoemd. Letterlijk betekent dit: een ongeluk in de bloedvaten van de hersenen. Jaarlijks krijgen ongeveer 30.000 Nederlanders een beroerte. Bij 80% is er sprake van een bloedvat dat verstopt raakt (herseninfarct) en bij 20% is er sprake dat er een bloedvat knapt (hersenbloeding).