Home

COVID-19 UPDATE: Het coronavirus houdt iedereen nog steeds in de greep. Wij vragen u om de volgende dingen: – Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid en verhoging/koorts; – Hoest en nies in uw elleboog; – Reinig uw handen; – Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de afspraak en kom alleen; – Houd 1,5 meter afstand; – Draag een mondkapje!

Adres
Breek 18
1671 GE Medemblik
Bel 0227 542323 of 06 30267441
Routebeschrijving
Fysio centrum
Moderne praktijk voor fysiotherapie
met grote oefenzaal en aparte fit­nessruimte.
Lees meer
Openingstijden
Maandag8.00 – 18.00
Dinsdag en woensdag8.00 – 20.00
Donderdag en vrijdag8.00 – 18.00
Bel mij terug
Geef uw naam, telefoonnummer en / of e-mail adres aan ons door en we nemen contact met u op.
Bel me terug

Welkom bij Centrum Fysiotherapie

Centrum Fysiotherapie is een moderne praktijk voor fysiotherapie, waarbij de persoonlijke zorg centraal staat. Deze praktijk wordt gerund door de ervaren fysiotherapeuten: Helene Schouten, Inge Loos, Dorien Wittink, Fokko Plas, Floor Smit, Ellen Aker en Samantha Schilder. In onze praktijk helpen we u graag in éen van onze behandelruimtes, een grote oefenzaal en / of een fitnessruimte. Voor meer informatie kunt u ook bellen met 0227 542323 of mailen naar info@centrumfysiotherapie.nl.

Specialisaties

Fysiotherapie

DSC_6388

Bewegingsproblemen? Fysiotherapie van Centrum Fysiotherapie

Met fysiotherapie kan Centrum Fysiotherapie u helpen wanneer u problemen heeft of kan krij­gen met bewegen.

Manuele therapie

manuele therapie Centrum Fysiotherapie

Lage rug- en nekklachten?

Manuele therapie wordt vooral toegepast bij lage rug- en nekklachten. In de rug kunnen blokkades bij de wervels voorkomen waardoor u minder goed kunt bewegen en pijn ervaart. Met manuele therapie worden de beweeg­lijk­heid en de doorbloeding verbeterd.

Kinderfysiotherapie

Kindertherapie Centrum Fysiotherapie

Voor kinderen die zich anders ontwikkelen

Voor kinderen met een mindere motorische en zintuiglijke ontwikkeling is er kinder­fysio­the­ra­pie. Denkt u aan een voorkeurs­houding bij baby’s, niet komen tot lopen bij peuters en veel­vuldig vallen, houterig bewegen, concen­tratie- en schrijfproblemen.

Oedeemtherapie

Oedeemtherapie Centrum Fysiotherapie

Zwelling ledematen / gewrichten

Bij een grote zwelling in een van de ledematen of gewrichten is het mogelijk om met bepaalde massage/druktechnieken het lymfesysteem te stimuleren en het overtollige vocht af te voeren. Dit is met name geschikt bij zwelling na onco­logische ingrepen, bestraling en breuken.

Ergotherapie

Centrum Fysiotherapie pand Medemblik

Bewegingsproblemen

Ergotherapie is er voor mensen die worden ge­hinderd bij het bewegen door hun ziekte, handi­cap of aandoening. Gewone zaken als een jas aandoen, koken, schrijven, naar het toilet gaan, traplopen kunnen een probleem zijn. Samen met u zoekt de ergotherapeut naar een oplos­sing hiervoor.

Sportfysiotherapie

DSC_6441

Sportfysiotherapie

In onze praktijk begeleiden wij sporters in hun herstel en conditie. Van individuele sporters van elk niveau tot team begeleiding en topsporters.

Schoudernetwerk NHN

schoudernetwerkNHN

Schoudernetwerk NHN

Schouderwerkgroep West Friesland bestaat uit 7 fysiotherapiepraktijken in de regio Hoorn-Enkuizen-Medenblik. Wij werken hierin samen met orthopedisch chirurg dr. Wijgman van het Westfries Gasthuis in Hoorn.

Wij helpen u graag

Bij Centrum Fysiotherapie heeft u de beschikking over 8 ervaren fysiotherapeuten.
Onafhankelijk van uw klacht of vraag bent u hierdoor altijd verzekerd van de juiste hulp.